BKT, Yeni Multimax MP 569

 Arazi ve yol, hiç bugünkü kadar farklı ve benzer olmamıştı. Çiftçiler, tarlada çalışmayı karayolu taşımacılığı ile alternatifli olarak değiştirmeleri gerektiğinin tamamen farkındalar. Pazarın ve trendlerin dikkatli bir gözlemcisi olan BKT’den bir yenilik geliyor, MULTIMAX MP 569. Bu yeni lastik, günümüz çiftçileri için en iyi çözümlerin belirlenmesinde ileriye doğru olumlu bir adım.

Yeni ürün, tarımsal-endüstriyel faaliyetler için ideal olan ve ağır yüklerle yüksek hızlarda kullanılmak üzere tasarlanmış lastikleri içeren MULTIMAX serisinin bir parçasıdır.

BKT’nin MULTIMAX MP 569 ürünü, özellikle yol hareketlerinin de gerekli olduğu durumlarda kullanılan tarım kamyonları, karma kullanımlı araçlara yönelik bir dizi uygulama için idealdir. Bu araçlar, ot, toprak ve kum taşımak veya öğütücünün yanındaki tarlada mısır öğütmek için kullanılır.

Tam çelik gövde sayesinde MULTIMAX MP 569, yüksek hızı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Optimize edilmiş sırt tasarımı, yolda son derece konforlu bir sürüş ve olağanüstü stabilite ile birlikte, düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tüketimindeki önemli tasarruf düşünülmeden sahada daha iyi çekiş ve mükemmel kendiliğinden temizlenme özellikleri sağlar.

MULTIMAX MP 569, tarım kamyonlarının ön aksına 445/65 R 22,5 ebadında, arka aksa 600/50 R 22,5 ebadında FL 633 PERFORMA ile kombinasyon halinde takılmak üzere oluşturulmuştur. BKT Ürün Yöneticisi Denis Piccolo’nun bize açıkladığı gibi, iyi düşünülmüş bir kombinasyon:

“Tarım kamyonları normalde yapmaları gereken işe bağlı olarak arka tahrik aksında ve ön tekerlek aksında iki farklı sırt desenine sahiptir: arka aks daha fazla çekişi garanti etmeli, ön aks ise daha fazla yön kabiliyetine sahip olmalıdır. Çalışmalarımıza göre bu araçlar için ideal ekipman, aşağıdakiler gibi iki BKT ürününün birleştirilmesiyle elde edilir: ön aksta çekişe yardımcı olan omuzlara sahip yeni MULTIMAX MP 569. Ayrıca, sırtın orta kısmında, hem daha az yuvarlanma direncini hem de mükemmel yön koruma yeteneğini garanti eden bir tasarıma sahiptir.

Arka aksta FL 633 PERFORMA, olağanüstü yük kapasitesi ve dayanıklılık ile ultra dirençli. Tarım kamyonları için de ideal olan Flotasyon lastiklerinin geleceğini temsil ediyor.”

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap