Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Haber
  • Agrotech
  • Sürdürülebilirlik
  • Sektörel Bakış
  • E-Dergi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haber

Türkiye’nin En Kapsamlı Gıda Endüstrisi Buluşması

27 Haziran 2024
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 3 dakikadır.
PAYLAŞ

Türkiye’nin en yenilikçi ve en hızlı büyüyen fuarı olan F İstanbul’un hazırlıkları devam ediyor. Federal Fuar ve Kongre Yönetimi ile So Fuar grubu organizasyonunda gerçekleşecek fuar, sektörün ihtiyaçlarına yönelik şekillenen ve ülkemizin ihracatını artıracak alternatif ihracatçıları ve ürünleri dünya pazarlarına ulaştıran bir platform olarak öne çıkıyor. 93’ten fazla ülkeden 5 binden fazla global alıcı beklenen fuar; 50 bin m2’lik alanda gıda sanayisinde faaliyet gösteren 1000’den fazla markaya “müşteri eşleştirme programları” ile yeni ticari bağlantılar kurma fırsatı sunacak.

İçindekiler
GIDA SANAYİSİNİN ÇEŞİTLİLİĞİ 5 HOLDE SERGİLENECEKKÜRESEL ARENADA TÜRK GIDA ENDÜSTRİSİNİN GÜCÜ “F İSTANBUL, ULUSLARARASI İŞ BİRLİKLERİNE PLATFORM SAĞLAYACAK”

GIDA SANAYİSİNİN ÇEŞİTLİLİĞİ 5 HOLDE SERGİLENECEK

Türkiye’de organize edilen; işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılımı ile gerçekleşecek geniş kapsamlı fuar olan F İstanbul’da firmalar, üretim konularına göre farklı salonlarda katılım ile ürünlerini sergileyecek. Fuar, eş zamanlı olarak gerçekleşen 5 farklı bölüme ev sahipliği yapacak; Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı (Hol 2-4a), Kuru & Sert Kabuklu Meyveler ve Atıştırmalık Ürünler Fuarı (Hol 2), Bisküvi, Çikolata ve Şekerli Ürünler Fuarı (Hol 8), Gıda ve İçecek Üretim Teknolojileri, Ambalaj ve Katkı Maddeleri Fuarı (Hol 6-7), Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı (Hol 4b).

KÜRESEL ARENADA TÜRK GIDA ENDÜSTRİSİNİN GÜCÜ

F İstanbul; Türkiye’nin yanı sıra Çin, Hindistan, İran, Mısır, Türkmenistan, Özbekistan gibi 20’den fazla ülkeden direk katılımcı olan firmaların yetkilileri ile birebir görüşme ve yeni tedarikçiler ile buluşma imkânı da sunacak. Bu kapsamda, sektör liderlerini profesyonel alıcılarla buluşturarak uluslararası işbirliklerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

 “F İSTANBUL, ULUSLARARASI İŞ BİRLİKLERİNE PLATFORM SAĞLAYACAK”

Federal Fuar ve Kongre Yönetimi – So Fuar Grubu Kurucusu Özgür Sofuoğlu, fuarın birçok firmanın mevcut yıl ihracat hedeflerine ulaşmasına katkı sağladığını vurgulayarak, “sürekli yeni müşteriler” mottosuyla organize edilen F İstanbul, Türkiye’nin en kapsamlı gıda endüstrisi fuarı olarak sektöre birçok fırsat sunuyor. Özellikle yerli ve yabancı satış noktalarına sahip zincir marketlerin satın alma yetkililerinin de katılacağı fuar, katılımcılarımıza potansiyel yeni müşterilerle buluşma imkanı sağlayacak. Fuara katılacak olan 1000’in üzerindeki markayla birlikte üretim konularına göre farklı salonlarda ürünlerini sergileyerek sektöre yenilikler  getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, fuarımız eş zamanlı olarak gerçekleşen 5 farklı bölümde sektör liderlerini bir araya getirerek uluslararası işbirliklerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu sayede, sektörümüzü daha da ileri taşıyacak ve ihracat potansiyelimizi artıracak çalışmalar gerçekleştireceğiz. ” diye konuştu.

F İstanbul 2024, 19 ülkenin resmi katılım yaptığı bir fuar olup, birçok ülkenin destek programında yer alıyor. T.C. Ticaret Bakanlığı, Türk katılımcılarına ise yüzde 50’ye varan devlet desteği sunuyor. F İstanbul Gıda İhracat Fuarı, Türkiye’nin gıda endüstrisini ileri taşıyacak, yenilikleri teşvik edecek ve ihracat potansiyelini artıracak önemli bir etkinlik olarak öne çıkarken, Türk gıda sektörünün uluslararası alanda daha da güçlenmesine de katkı sağlayacak.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Doğru Analizle Bereketli Hasada
Diageo Türkiye, Yerli Anasonun Sürdürülebilir Geleceği İçin Çiftçilerle Buluştu
Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri ihracatı 5 ayda 4,8 milyar dolar
Lezita, Ege’nin En Büyük 8’inci Sanayi Kuruluşu Olmayı Sürdürdü
TürkTraktör, Tarla Günleri etkinlikleriyle çiftçilerle buluşuyor
ETİKETLENDİ:agro worldFederal FuargıdaGıda endüstrisiGIDA SANAYİSİhabermansetSo FuarTÜRK GIDA ENDÜSTRİSİ

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin tarım ve teknoloji dünyasındaki sesi. Agroworld Dergisi, akıllı tarım uygulamalarından modern traktör teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede güncel içerik, dijital dergi arşivi ve sektörel analizler sunarak geleceğin sürdürülebilir tarım dünyasına ışık tutmaktadır.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?