Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Haber
  • Agrotech
  • Sürdürülebilirlik
  • Sektörel Bakış
  • E-Dergi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haber

Tarım İnovasyon Kampı düzenlendi

7 Mayıs 2019
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Bayer, Tarım İnovasyon Kampı ile lise öğrencilerine tarım sektörünü eğlenceli şekilde tanıtarak gelecekteki potansiyel kariyer fırsatlarını göstermeyi hedefliyor. Ayrıca gençlerin ekip çalışması, sosyal beceri ve girişimcilik yeteneklerini geliştirebilmeleri için onlara destek olmayı amaçlıyor. Bayer Türkiye Tarım Ürünleri Pazarlama Müdürü Cem Kotaman, IT İnovasyon Danışmanı Gökay Kılıç, Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Ören ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Çağdaş Civelek’in konuşmacı olarak yer aldığı Tarım İnovasyon Kampı panelinde Bayer Tarım Ürünleri Ürün Geliştirme ve Ruhsatlandırma Ülke Müdürü Akın Aksoy: “Girşimcilik alanında gençleri yüreklendirmek adına önemli bir iş birliği yaptığımızı düşünüyorum” dedi. Genç Başarı Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çelik Ören ise görüşlerini “Gençlerimizin düşünen, üreten ve farklı sektörlerde girişimci bakış açısıyla yaklaşım geliştirebilen bireyler olmasını amaçlıyoruz” şeklinde ifade etti.

Bayer Türkiye Tarım Ürünleri Doğu Bölgesi Satış Müdürü Onur Demir, Üretici Faruk Karabucak, Adana Ticaret Odası Genel Sekreteri İsmet Yalçın, Çukurova Üniversitesi Kuluçka Merkezi Müdürü Prof. Dr.Selçuk Çolak ve Akın Aksoy’dan oluşan jüri üyelerinin çalışma takımlarını değerlendirdiği Tarım İnovasyon Kampı’nda birincilik ödülünü üretikleri robotla Young Attempt, ikincilik ödülünü dijital tarım fikriyle Gaia ve üçüncülük ödülünü ise toprak arazileri ile ilgili çalışmasıyla Kap isimli grup kazandı.

 

Bu haberler ilginizi çekebilir

Ferrero Değerli Tarım Programı Tedarik Zincirini Güçlendirdi
İş Bankası’nın sosyal değer yaratan Çiftçi Buluşmaları
Türkiye’nin kuru meyve ihracatının yüzde 62’sini Egeli ihracatçılar yaptı
Bluefarm’dan Yunanistan’da 70 bin, Türkiye’de 150 bin fidan hedefi
Zeytinde Dünya Literatürüne Girecek Başarı
ETİKETLENDİ:AdanaanahaberBayerTarımTarım İnovasyon KampıTürkiye

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin tarım ve teknoloji dünyasındaki sesi. Agroworld Dergisi, akıllı tarım uygulamalarından modern traktör teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede güncel içerik, dijital dergi arşivi ve sektörel analizler sunarak geleceğin sürdürülebilir tarım dünyasına ışık tutmaktadır.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?