Taban Gıda, Yenilenmiş Kimliği ile 2022’ye Hazırlanıyor!

Taban Gıda, Yenilenmiş Kimliği ile 2022’e Hazırlanıyor!

Buğday tedarik pazarında yurtiçinde sektör lideri olan ve ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi’ sıralamalarında ilk 200’de yer alan Taban Gıda logosunu yeniledi. Marka; zor koşullara karşı tüm gücüyle ayakta duran insanlığın temel besin kaynağı başağı, tüm canlılara hayat veren güneşi ve toprağı logosuna taşıdı. Hasattan sofralara gıda üretim zincirinin her aşamasında; tahıl, yağlı tohum ve yem hammaddeleri grubunda da zirve hedefiyle büyüyen Taban Gıda yeni kurumsal kimliği ve web sitesi ile sektördeki güçlü karakterini tazeledi.

Toprağın ve buğdayın tarihsel serüvenini modernize ederek yeni kimliğine uyarlayan şirket, yurtiçi ve yurtdışındaki yükselen başarısını ve sektörel vizyonunu kurumsal kimliğine taşıdı.  Taban Gıda yenilenen logosunda; on binlerce yıllık görkemli tarihinde zor koşullara karşı tüm gücüyle ayakta duran, insanlığın temel besin kaynağı olarak dayanıklılığı temsil eden başağı ve logonun üzerinde parlayan yaşam kaynağı güneşin tüm canlılara hayat verişini simgeleştiriyor. Güneşin etkisi ile toprakta hayat bulan başağı simgeleyen logosu ile Taban Gıda; toprağın verici doğasına, başağın görkemli tarihine ve hayat kaynağı güneşe saygısını gösteriyor.

Taban Gıda yenilenen web sitesi ile dijitalde de yeni bir sayfa açtı. Dinamik alt yapısı; ürün gamı ve hizmet politikasını şeffaf bir şekilde web sitesi üzerinden ziyaretçilere açan Taban Gıda, doğru ürünü doğru piyasaya kaliteli hizmet politikası ile sunmaya devam ediyor.

Taban Gıda Buğday Tedarik Pazarında Sektör Lideri

Dünyanın farklı pazarlarından talep ve ihtiyaç odaklı transit ticaret gerçekleştiren ve 5 yıl gibi kısa bir sürede piyasada güven duyulan bir şirket olarak hızla büyüyen Taban Gıda, Türkiye’de yüzde 20 pazar payı ile sektördeki liderliğini koruyor. Güçlü sermaye yapısı ile tedarik zincirini destekleyecek üretim ve lojistik yatırımları yapan firma, hububat ticaretinin en yoğun olduğu Almanya, Arjantin, Brezilya, Bulgaristan, Gürcistan, Hindistan, Irak, İsrail, İtalya, Kazakistan, Letonya, Litvanya, Lübnan, Meksika, Mısır, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna başta olmak üzere 20’nin üzerinde ülkede transit ticaret gerçekleştiriyor.

 

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap