Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Haber
  • Agrotech
  • Sürdürülebilirlik
  • Sektörel Bakış
  • E-Dergi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haber

ROTA, Agritechnica fuarında yeni ürünlerini tanıttı

8 Aralık 2017
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Hannover, Almanya’da 12-18 Kasım 2017 tarihleri arasında Agritechnica fuarı bu yıl 31.inci kez düzenlendi.  Fuarda 53 ülkeden 2803 katılımcı stantlarında ürünlerini sergiledi. Fuara Türkiye’den ise 108 firma katılım gösterdi. Fuar tüm dünyadaki tarım makine, ekipman ve yedek parça üreticilerinin sektör profesyonelleri ile buluşma noktası oldu. Hollanda, Danimarka, İsviçre, Avusturya ve İtalya’dan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı fuara Almanya dışından yaklaşık 100 bin kişi, toplamda ise yaklaşık 450 bin kişi ziyaretçi olarak katıldı.

ROTA, zirai traktörler için üretimini yaptığı direksiyon parçaları olan komple rot, rotbaşı, dişi rotbaşı, erkek rotbaşı, rot mili, hidrolik silindir rotu, bıçak rot gibi ürünleri fuarda sergiledi.  ROTA; zirai traktörleri maksimum süre ile çalışma alanlarında tutmak için 53 traktör markası için 2600’den fazla OEM referans ürün üretmektedir. Ayrıca ROTA, zirai traktörler aftermarket ve OEM/OES sanayi için her yıl yaklaşık 75 yeni ürün geliştirmektedir.

Fuara katılan NSK Group İcra Kurulu Üyesi Zeki Cidik, zirai traktörler için fuarın öneminin her geçen gün arttığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “ Fuarda Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyadan gelen ziyaretçiler ile buluştuk. Çalıştığımız aftermarket ve OEM/OES sanayi müşterilerimiz ile önemli görüşmeler yaptık. Ayrıca fuarda tanıştığımız yeni kontaklar ile önümüzdeki dönemde önemli projelerde beraber çalışmak üzere ön görüşmelerde bulunduk. Fuarı genel anlamda bizim açımızdan değerlendirmek gerekir ise 2018 yılı için önemli işbirliklerinin geliştirildiği bir platform olduğunu söyleyebilirim. Bu yeni işbirliklerinin önümüzdeki dönemde şirketimizin ve ülkemizin ihracat rakamlarına pozitif katkı sağlayacağına inanıyorum.”

Bu haberler ilginizi çekebilir

BKT lastik
SMOPYC 2026’de BKT ve S. José Pneus’tan Ağır Hizmet Lastik Çözümleri
Kiraz ihracatçıları 200 milyon dolar ihracat hedefiyle sezona girdi
Elara Tarım’dan Veri Temelli Akıllı Sera Modeli: Sürdürülebilir Üretimde Yeni Dönem
Netafim Türkiye’den Su Verimliliği Odaklı Yeni Stratejik Yol Haritası
Tüpraş’tan 100 Bin Fidanla Ağaçlandırmaya Destek
ETİKETLENDİ:agritechnicaanahabermansetrota

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin tarım ve teknoloji dünyasındaki sesi. Agroworld Dergisi, akıllı tarım uygulamalarından modern traktör teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede güncel içerik, dijital dergi arşivi ve sektörel analizler sunarak geleceğin sürdürülebilir tarım dünyasına ışık tutmaktadır.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Gizlilik Politikası
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?