Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Agro World Tarım Dünyası DergisiAgro World Tarım Dünyası Dergisi
  • Haber
  • Agrotech
  • Sürdürülebilirlik
  • Sektörel Bakış
  • E-Dergi
  • Agrotech
  • Haberler
  • Fuarlarlar
  • Traktör
  • Sektörel Bakış
  • Sürdürülebilirlik
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
HaberTraktörler

Japon Devi Yanmar, Türkiye’ye Yatırımlarına Devam Ediyor

18 Ağustos 2022
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Japon Devi Yanmar, Türkiye’ye Yatırımlarına Devam Ediyor

Japon Devi Yanmar, Türkiye’ye Yatırımlarına Devam Ediyor

Yanmar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Erdoğan Shoshi, Japonya merkezli Yanmar’dan aldıkları bu yatırımdan dolayı çok gururlu olduklarını belirterek, “Her yıl ciromuzu 2,5 kat artırıyoruz. Japonya merkezimizden üretim kapasitemizi, işgücümüzü artırmak ve kuvvetlendirmek üzere 200 milyon TL’lik yatırım aldık. Bu yatırımın bir kısmını traktör üretim fabrikamız için kullanacağız. Avrupa’ya satılan Yanmar traktörlerimizi artık Türkiye’de üretmeye başlayacağız. Bu sayede Türkiye önemli bir lojistik merkezi olacak. Yanmar traktörler artık Türkiye’de üretilecek. Yıllık ortalama iki bin olan traktör üretim kapasitemizi beş bine çıkardık.” dedi.

Yapılan yatırımın Japonya merkezli Yanmar’ın Türkiye’ye olan güveninin bir göstergesi olduğunu belirten Erdoğan Shoshi; “Aldığımız bu yatırım; Japonya’nın Türkiye’yi üretim ve ihracat üssü olarak konumlandırması konusunda arkamızda olduğunun bir kanıtı niteliğinde. Yanmar’ın Japonya merkezi tarafından Yanmar Türkiye’nin Doğu Avrupa, Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki faaliyet alanı sorumluluğu genişletildi. Bir sonraki amacımız; bütün Avrupa ve Asya operasyonunda Türkiye’yi merkez haline getirmek. Yanmar Türkiye’yi üretim, lojistik ve mühendislik alanında bir merkez haline getireceğiz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Erkunt Traktör’den 2026 Model Hamlesi: Yenilikler Konya’da Sahneye Çıkıyor
Milas’ta Uluslararası Tarım ve Yatırım Buluşması
Massey Ferguson Bursa’dan Traktör Alanlara Bosna Hersek Gezisi Hediyesi
Massey Ferguson Bursa, 14. Karacabey Tarım Fuarı’nda Çiftçilerle Buluşmaya Hazırlanıyor
Mondi’den Akıllı Ambalajla Gıda İsrafına Çözüm
ETİKETLENDİ:gıdahabermansetTarımtraktöryanmar

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin tarım ve teknoloji dünyasındaki sesi. Agroworld Dergisi, akıllı tarım uygulamalarından modern traktör teknolojilerine kadar geniş bir yelpazede güncel içerik, dijital dergi arşivi ve sektörel analizler sunarak geleceğin sürdürülebilir tarım dünyasına ışık tutmaktadır.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Kullanım Koşulları
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Gizlilik Politikası
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?