Agrivirtual – Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı, dijital ortamda gerçekleştirilecek

22 – 26 Haziran 2020 tarihleri arasında açık olacak sanal fuarda, üretici ve ihracatçı firmalar ile hedef kitle müşteriler buluşturulacak. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve yurt dışından farklı ülkelerden sanal fuarı ziyaret etmesi hedeflenen 50.000’i aşkın ziyaretçi dijital platformda www.agrivirtual.com.tr‘de buluşturulacak.

Türk tarım ve hayvancılık sektörünün üretici ve ihracatçı firmalarının katılımlarıyla dijital ortamda sanal olarak ilk kez gerçekleştirilecek olan fuar, tamamen Selçuk Üniversitesi’nin mühendisleri tarafından geliştirilen yerli ve milli yazılım ve alt yapıyla ülke genelinde büyük ses getirecek ve fuarcılık alanında büyük bir farklılık oluşturacak. Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı güç ile Selçuk Üniversitesi ve Makine İhracatçıları Birliği, sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri www.agrivirtual.com çatısı altında bir araya getirecek.

AgriVirtual Tarım ve Hayvancılık Makineleri Sanal Fuarı 22 – 26 Haziran 2020 tarihleri arasında 7/24 kesintisiz bir biçimde ziyaret edilebilecek.

FUARIN KAPSAMI

Tarımsal Mekanizasyon Ve Teknolojileri

Traktör Ve Tarım Makineleri Yan Sanayi

Bağcılık, Çiftlik Teknolojileri, Çiftlik Ve Seralara Yönelik Ekipman Ve Hizmetleri

Agro Bilişim

SANAL FUARIN ÖZELLİKLERİ

a- Erişim Kolaylığı
Bilgisayar, tablet ya da telefon üzerinden erişim sağlanabilen digital fuar portalına internet üzerinden kolayca ulaşılabilmekte ve ziyaret edilebilmektedir. Tüm tarayıcılardan desteklenen digital fuar ile hedef kitlelere online olarak kolayca ulaşılabilmektedir.

b- Modern Teknoloji
Klasik fuar konseptini günümüzün modern teknolojisi ile birleştiren ve devamlı yapılan geliştirmeler ile teknolojik çözümler sunan online platform ile dijital dünyaya taşınan fuarlardan hızlı ve pratik sonuçlar almak mümkündür.

c- Canlı Destek Talebi
Digital fuar başvurusunun ardında, fuar düzenleme aşamasına, fuar esnasından fuar sonuna kadar hem ziyaretçiler hem katılımcı şirketler için online olarak canlı destek hizmeti verilmektedir.

d- Yüksek Ziyaretçi Kapasitesi
Digital fuarın altyapısı sayesinde, klasik fuarlarda sınırlı sayıda olan fuar alanı ziyaretçi kapasitesi, digital fuarlarda ortadan kalkmaktadır.

e- Canlı Sohbet & Video
Canlı olarak ziyaretçilerle etkileşim kurulabilen standlarda katılımcı kurumların temsilcileri aynı anda standı yönetebilir ve ziyaretçilerle etkileşime geçebilecektir.

f- Sponsorluk ve Reklam Alanları
Gerek fuar katılımcıları, gerekse diğer kurum ve kuruluşlar sunulan stand hizmetleri dışında belirlenen alanlara reklam verebilecek veya sponsor olabileceklerdir.

g- Detaylı İstatistikler
Fuar sonunda paylaşılan fuara katılan ziyaretçi sayısı, demografik bilgiler, stand ziyaret bilgileri gibi istatistikler fuar sahibi ve katılımcı kurumlara raporlanarak elde edilen sonuçlar verilere dökülür.

h- Geriye Dönük Fuar Bilgisi
Online fuarlarda kayıt altında tutulan ziyaretçi bilgileri fiziki fuarlarda yaşanan ziyaretçi iletişim kaybını sıfıra indirme imkanı tanır. Firmanızı ziyaret eden, hem firmanız ile iletişime geçen hem de geçmeyen ama firmayı ziyaret eden ziyaretçilerin iletişim bilgilerine sahip olma imkanı bulunmaktadır.

i- Düşük Maliyet & Yüksek Erişim
Fiziki fuarların getirdiği konaklama, ulaşım gibi yüksek maliyetli harcamalar olmadan Online platformda internet üzerinden ülkenin veya dünyanın herhangi bir yeri ile bağlantı kurabilir ve firmanın erişimini genişletebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap