Yeni Aşı Konseptini Tanıttı

Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı’nın “Herşey Korumayla Başlar” konseptli aşı lansman toplantısı yapıldı.

Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı’nın biyolojik ürünlerini ele alan ve yeni ürünleri Elite, Bar Vac 10’u ele alan toplantısı Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleşti. Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı tarafından 10 Mayıs tarihinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 150 kişilik katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı, Boehringer Ingelheim Hayvan Sağlığı Türkiye Yöneticisi Dr. Mehmet Türker’in açılış konuşmasıyla açıldı. Dr. Mehmet Türker’in BI’ın Türkiye’deki hedeflerinden bahsettiği konuşmadan sonra Global Biyolojik Ürünleri Global Pazarlama sorumlusu Gerard Ensink, Boehringer Ingelheim’ın hayvan sağlığına ve özellikle büyükbaş aşılarına yaptığı yatırımlardan bahsetti.

Amerika Birleşik Devletleri Aşı Pazarlama sorumlusu Matt Williams, BI Türkiye’nin solunum ve reprodüktif hastalıklar için hekimlerin kullanımına sunduğu Elite 4 HS ve Elite 9 HS ürünleri hakkında veteriner hekimlerimize keyifli bir tanıtım sunumu yaptı. Öğleden sonraki seansta Dr. Khaled Daoud, pastörella ve başlıca klostridiyal hastalıklara karşı çıkardığı Bar Vac 10 ways con Retigen ürününden bahsetti.

Dr. Khaled Daoud, konuşmasına Stratejik Bağışıklık Programı ile devam etti ve soru & cevap oturumundan sonra toplantı satış & pazarlama yöneticileri Serkan Erkovan ve Serhan Özbakım tarafından sonlandırıldı.

Bunları da beğenebilirsin