Doygun’un Yeni Ürünleri Profesyonellerden Tam Not Aldı

Ekmek ve unlu mamuller sektöründe hizmet veren Doygun Profesyonel, restoran, otel işletmeleri ve yiyecek içecek sektörünün bir araya geldiği Sirha İstanbul 2014 Fuarı’nda ev dışı mutfaklar için geliştirdiği ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. 27-29 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda tanıtılan Doygun Profesyonel’in yeni lezzetlerinden mini börekler, tatlı-tuzlu kurabiyeler, sade ve çikolatalı kruvasan, danish, swirl ve küçük İstanbul Simidi damaklarda iz bıraktı. Ayrıca fuara özel olarak sunulan sürpriz mini içli simitler ve tiramisu kek de profesyonellerden tam not aldı.

100’den fazla çeşit Doygun Profesyonel’de

Sirha Fuarı’nda Doygun Şef’in özel sunumlarıyla hazırlanan Doygun Profesyonel ürünleri zengin çeşitleriyle de göz doldurdu. Restoran, otel, kafe, pastane ve catering firmaları gibi ev dışı mutfakların çözüm ortağı olan Doygun’un, paketli endüstriyel ürünlerde 39, donuk ürünlerde ise 110 farklı ürün çeşidi bulunuyor.

Profesyonel mutfakların ihtiyaçlarına yönelik Ar-Ge harikası lezzetler

Fuarda gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirten Doygun Ticaret ve Pazarlama Müdürü Murat Sertan Sağmanlı, “Doygun Profesyonel ürünleri gerek kalitesi gerekse ihtiyaca yönelik çözümler sunuyor olması sebebiyle öne çıkıyor. Ürünlerimizi kullanan tüm müşterilerimiz her zaman hızlı bir şekilde aynı kalite ve lezzeti misafirlerine sunabilmenin gönül rahatlığını yaşıyor. Bunun yanı sıra Doygun olarak Ar-Ge’ye büyük önem veriyor ve hem perakende de hem de ev dışı tüketimde ihtiyaç duyulan lezzetleri belirliyor, geliştiriyor ve sunuyoruz. Her yıl en az 3 ila 4 yeni ürün hedefiyle ilerliyoruz. Bu yıl bu yeni ürün hedefinin oldukça üzerine çıktık. Sirha Fuarı’nda sergilediğimiz mini börekler, tatlı-tuzlu kurabiyeler, sade ve çikolatalı kruvasan, danish, swirl ve küçük İstanbul Simidi gibi yeni ürünlerimize ek olarak fuara özel iki sürpriz ürünümüz olan mini içli simit ve tiramisu kek ile de profesyonel mutfakların dikkatini çektik. Ev dışı tüketimde servis etmeye uygun büyüklükte içli simit olmadığı için geliştirdiğimiz mini içli simitler ve tiramisu hazırlarken keki kahve ile ıslatmaya gerek bırakmayan kahveli tiramisu kek büyük beğeni topladı. Perakende de ve ev dışı tüketimde ürünlerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Doygun Profesyonel ürünlerinin İstanbul dışında bayiliklerinin bulunduğunu belirten Murat Sağmanlı, Türkiye genelinde yeni bayilikler aradıklarını da sözlerine ekledi.

Bunları da beğenebilirsin