“2023 YILININ TRAKTÖRÜ” Ödülü Sahibini Buldu

EIMA'da bugün yapılan finallerle, BKT'nin üç yıldır ana sponsoru olduğu tarımın geleceğine ve inovasyonuna adanan prestijli ödülün bu yılki kazananı açıklanıyor. Sürdürülebilirlik ve veri dijitalleştirme, tarımda makineleşme geleceğinin anahtarıdır.

“2023 YILININ TRAKTÖRÜ” Ödülü Sahibini Buldu

"2023 YILININ TRAKTÖRÜ" Ödülü Sahibini Buldu

Avrupa pazarındaki en yenilikçi traktörleri ödüllendiren önemli tanınma sağlayan Yılın Traktörü 2023’ün (TotY) yeni seçimlerine dair uzun zamandır beklenen final sona erdi. BKT, üst üste üçüncü kez etkinliğin ana sponsoru oldu ve 2024 yılına kadar olmaya da devam edecek.

Ödül töreni bugün tarım makineleri için yapılan uluslararası ticaret fuarı EIMA’da gerçekleşti.

Bir yıl boyunca, tarımda makineleşme konusunda uzman ve Avrupa kıtasında aynı sayıda uzman dergiyi temsil eden gazetecilerden oluşan 25 jüri üyesi,vakitlerini pazarın en yenilikçi ve performansı en yüksek traktörlerini incelemeye, gözlemlemeye ve denemeye ayırdı. Bu sürecin sonunda bugün, dört yarışma kategorisinde kazananları oyladılar.

Bu kategoriler şu şekilde:

2023 Yılın Traktörü: Fendt modeli ile FENDT 728 VARIO
En İyi Hizmet 2023: McCormick modeli ile X6.414 P6-Drive
En İyi Uzmanlaşma 2023: New Holland modeli ile T4.120 F
Sürdürülebilir TotY 2023: JCB modeli ile JCB FASTRAC 4220 iCON

Haziran ayında, jüri adayların sunumu için ve Eylül ayında da yeniliklerin saha denemeleri için bir araya gelerek finalistleri seçti. Teknoloji ve inovasyon çıtasının her geçen yıl yükseldiği ve büyük küresel üreticilerin birbirleriyle rekabet ettiği olağanüstü yüksek rekabet seviyesi göz önüne alındığında finalistleri seçmek kesinlikle kolay bir iş değil.

Yılın Traktörü aslında tarımda makineleşmenin geleceğinin deneyimlendiği ve kutlandığı, traktörlerin ve ekipmanlarının merkezde olduğu “yer” olarak kabul ediliyor. BKT’nin başından beri sürdürdüğü bir girişim:

BKT Europe CEO’su Lucia Salmaso, “Tarımın geleceğine yönelik bu ödülü desteklemekten son derece gurur duyuyoruz” diyor. Yenilik, teknoloji ve sürdürülebilir bir bakış açısıyla her zaman daha fazlasını ve daha iyisini yapmanın teşviki, aslında BKT’yi yönlendiren ve bizi her duruma mükemmel düzeyde uyan ve her zaman geliştirilmiş özelliklere sahip lastikler üretmeye götüren gerçek itici güçlerdir.

Her yıl teknoloji açısından ve üreticilerin derinlemesine çalışmaları için geliştirilen inanılmaz çözümleri görmek beni şaşırtıyor.

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap