Türkay Tarım Makinaları inşaat ve kazı makinaları içerisinde tarımda da kullanılabilecek olan ürün gruplarını üretmeye başladı

Tarım makinaları ve teknolojileri alanında 1959 yılından bu yana yarım asırı deviren Türkay Tarım Makinaları, inşaat ve kazı makinaları içerisinde tarımda da kullanılabilecek olan ürün gruplarını üretmeye başladı ve yakın gelecekteki hedefleri ile inşaat ve kazı makinaları sektöründe faaliyet gösteren üretici firmalara bizi de artık rakipleri olarak görebilirler mesajını veriyor.

Nokta dönüşlü mini yükleyiciler, Telehandler olarak bilinen teleskobik yükleyiciler gibi hem tarıma hem de farklı birçok sektöre hizmet eden makinaları ürün gamına dahil etmek üzere Türkay şirketler grubu içerisinde bulunan tesislerinden bir tanesinde otomasyonlu üretim hatlarının oluşturulması devam ederken bir yandan ortaya çıkan prototiplerin test ve deney süreci kendi dökümhaneleri olan Şentürk Çelik Döküm San. Tic. A.Ş. ’de çoktan başladı.

Türkay Tarım Makinaları, 08-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Almanya’ nın Münih şehrinde bu yıl 32. si düzenlenecek olan Bauma Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas fuarında Thor serisinin 2. modeli olan 80 HP gücündeki 4 çekişli, hidrostatik yürüyüş sistemine sahip ve kendi etrafında 360° dönebilme özelliğiyle çok dar yerlerde, son derece süratli çalışabilmeye olanak veren, tasarım üstünlükleri sayesinde sınıfında iddialı denge, kaldırma kapasitesi ve çalışma hızına bağlı yüksek performansı ile verimliliği en üst seviyeye taşıyacak mini yükleyicilerini görücüye çıkarıyor.

 

 

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap