Schaeffler INA Yardımcı Tahrik Sistemi Kiti artık traktörler için de mevcut

Schaeffler, büyüyen bu segment için tamirhanelere doğru onarım çözümleri sağlayan ilk tedarikçidir. Bu, zamandan tasarruf sağlayıp doğru montajı basitleştirerek sistemin doğru çalışmasını garanti etmekte ve dolayısıyla da müteakip maliyetleri veya sorunları asgariye indirmektedir.

Modern bir traktörün yardımcı tahrik sistemi, hem farklı zor koşullarda çalışmak, hem de motora binen ağır yükün ve sürdürülebilir güç çıkışı ihtiyacının altından kalkmak zorundadır. Bu da ancak tüm bileşenlerinin birlikte optimal düzeyde çalışmasıyla mümkündür. Bu bileşenlerden birinin yıpranmış olması, tüm sistemin çökmesine neden olabilir. Yeni INA Yardımcı Tahrik Sistemi Kiti, sistem onarımını basit, hızlı ve verimli hale getirmektedir. Bu akıllı onarım çözümü, bugünden başlayarak, en yaygın John Deere traktör modelleri için pazara sunulmuştur. Portföy seçenekleri yakın gelecekte daha fazla sayıda markayı kapsayacaktır.

Schaeffler Automotive Aftermarket Ağır Vasıta Direktörü Keith Leadbeater, “Modern bir yardımcı tahrik sistemi hasar gördüğünde ve sadece tek bir parçasını değiştirdiğinizde, düzgün çalışan bir sisteme müdahale ediyorsunuz demektir” diyor. “Ancak, problemin kaynağının, yardımcı tahrik sistemindeki hangi parça olduğunu belirlemek de her zaman mümkün değildir. Dolayısıyla bu tür ‘münferit’ çözümler sadece kısa vadeli bir çözüm olmaktadır. Tamirhaneler traktörlerde de, belirtilen bakım takvimi programlarına uymak durumundadırlar. Hasar veya normal olmayan bir yıpranma görüldüğünde, yardımcı tahrik sistemindeki tüm yıpranmış parçaların tek bir seferde değiştirilmesi çok daha iyi olacaktır. Bu şekilde traktör sahipleri, traktörlerinin kısa sürede yeniden tarlaya dönebileceği ve pahalı müteakip maliyetlerin de artık gerekmeyeceği konusunda emin olabileceklerdir.”

Schaeffler, INA Yardımcı Tahrik Sistemi Kiti ile yardımcı tahrik sisteminin profesyonel onarımı için gerekli tüm bileşenleri tek bir kutuda toplamaktadır. Şirket ayrıca, traktörler için geliştirdiği farklı markalarda kullanılabilen ürün yelpazesini de genişletmektedir. Her onarım çözümü ilgili uygulamaya ve Yardımcı Tahrik Sistemi tasarımına bağlı olarak; V kayışı, gergi kasnağı, avara kasnağı ve devir ayarlı alternatör kasnağı gibi uzun ömürlü ve profesyonel bir onarım için Schaeffler tarafından tavsiye edilip onaylanan bileşenleri bir arada sunabilecektir. Kitlerin yanı sıra, Yardımcı Tahrik Sistemi bileşenleri de münferit olarak sipariş edilebilecektir.

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap