“2020 Yılın Traktörü” Ödülleri Sahibi Buldu

TotY ile ortaklığı sayesinde, BKT, en iyi Avrupa traktörleri ödülü için verdiği desteğin ayrıcalıklı objektifinden tarımda makineleşmenin geleceğine bakıyor.

Kategorilerine göre kazananlar şu şekilde:

Tractor of the Year MASSEY FERGUSON modeliyle MASSEY FERGUSON 8 S.265

Best Utility VALTRA modeliyle VALTRA G 135

Best of Specialized FENDT modeliyle FENDT 211 V VARIO

Sustainable TOTY CLAAS  modeliyle CLAAS AXION 960 CEMOS

 

Avrupa’nın en iyi traktörüne “Yılın Traktörü” ödülünü vermek için 26 uzmandan oluşan bir jüri, pazardaki en önemli üreticiler tarafından ortaya konan en iyi teknolojileri ve çözümleri inceledi.

Bu prestijli ödül ve BKT arasındaki ortaklık, tarımda makineleşmede bilginin ve uzmanlığın yayılması amacıyla ortaya çıktı. Geleceğe odaklanan yüksek teknoloji vizyonuna sahip en iyi projeleri belirleme temel parametresini paylaşarak, Hint çok uluslu şirket “lastik” bileşeninde bir uzman olarak bulunuyor..

Ödülün resmi olarak verilmesiyle birlikte, geleceğin traktörünün artık kendi tanımı var: Öncelikle artık buna “araç” demek indirgeyici; bunun yerine o, gerçek bir sistem,  bulut sistemi aracılığıyla dijital olarak dünyayla yakından bağlantıda bir veri inkübatörü. Sürücü için her türlü konforla donatılmış kabinlerin içinde, işin gerçekleştirilmesiyle ilgili dışarıdaki hava koşullarından arazinin fiziksel-kimyasal koşullarına, lastiklerdeki aşınma seviyesine ve yırtılmaya kadar tüm gerçek zamanlı verileri sağlayabilen ekranlardan oluşan dijital bir konsol bulunacak.

Ancak hepsinden de önemlisi, günümüz traktörü, hem insanları hem de çevreyi kurtarabilecek küresel bir tasarrufla sahadaki işin sadece ve özellikle sürdürülebilir hasatla ilişkilendirilmesi gerektiği tarımdaki yeni küresel yaklaşımın merkezi ve entegre bir parçası haline geliyor.

BKT Avrupa CEO’su Lucia Salmaso, totydigital.com platformu üzerinde canlı yayınlanan ödül töreni sırasında şu şekilde konuştu: “Kimin kazandığını öğrenmek için burada sizinle olmaktan mutluluk duyuyorum. Ancak mutlu olmanın da ötesinde çok duyguluyum. TOTY her zaman için çok cazibeli bir projeydi. Olağanüstü durumlardan ötürü bu yıl daha da heyecan verici.

Bence TOTY gelenek haline gelmiş bir etkinlik ancak aynı zamanda gelişimini sürdürüyor ve tarım sektöründe gelecekte gerçekleşecek gelişmeleri bize gösteriyor. TOTY, en iyi traktör üreticilerinden gelen en iyi fikirlere ışık tutuyor. TOTY, aynı zamanda yenilik demek. Yüzü geleceğe dönük ve trendleri belirliyor. BKT, böyle türünün tek örneği olağanüstü bir etkinliğin sponsoru olmaktan ve bunda bir rol almaktan gurur duyuyor.

Katılan tüm taraflar için kolay geçmeyen şey, bir yıl boyunca ilerleyen bir projenin gerçekleştirilmesidir. Yine de, aynı ruhu ve kararlılığı paylaşan insanlarla birlikte bir hedefe ulaşılması son derece ilham ve umut verici.

Bu noktada, TOTY’nin dijital bir sürümünün tam bir yenilik olduğunu ekleyeyim. Sponsor olarak, bu sıra dışı zorluğun tüm aşamalarını takip etme şansımız oldu. Bütün bunların parçası olmak çok güzel.”

 “4 kategorinin de kazananlarını şahsen tebrik ederim: MASSEY FERGUSON, VALTRA, FENDT ve CLAAS – diyerek Lucia Salmaso sözlerini sürdürdü. Kesinlikle araştırmadan, teknoloji bakımından geliştirilen inanılmaz çözümlerden, çevresel ve ekonomik sürdürülebilirliğe odaklanan her şeyden çok etkilendim. Neredeyse bilim kurgu gibi projeler ve fikirler mevcut. Yine de hepimizin gördüğü gibi hepsi gerçek. Son aylarda, üreticilerin gerçekleştirdiği yoğun araştırmalara şahit olduk ve bu, bizim gibi lastik üretenler için de güçlü bir dürtü oldu.

Bunun için herkese çok teşekkür ederim; heyecan seviyesini, gelişme ve büyüme isteğini artırdığınız için teşekkürler. Bugün kazananın gelecek olduğunu söyleyebiliriz.

Dünya çapındaki tüm sponsorluk projelerimize yansıttığımız bu tutkunun TotY izleyici kitlesine de ulaştığını umuyorum. Ayrıca, önümüzdeki yıl zorluklar için daha da istekli olacağız.”

  “Katılan tüm ekip sayesinde, videolar ve sektörümüz için çok önemli konularda başka özel içerikler üretmeyi başardık. İçeriklerimiz, dijital platformlar ve sosyal medya kanalları aracılığıyla 850.000 üzerinde izlenme ve 200.000 üzerinde etkileşim ile 2,5 milyondan fazla kişiye ulaşarak dünya çapında yayıldı. Bütün bunlar BKT’nin çok kıymetli iş birliği olmadan mümkün olmazdı,” diyerek konuşmasını sonlandırdı Fabio Zammaretti, Yılın Traktörü Ödülü Başkanı.

 Ana sponsor olarak ilk yılında BKT, çok sayıda çevrim içi etkinlikle insanların katılımına odaklanarak girişimin başarısına katkıda bulunmaya çalıştı.

BKT’ye göre, bu kritik durum hepimizi yaratıcı düşünmeye davet etti ve böylece eğitim, sanal etkinlikler ve hatta BKT Network gibi yeni bir TV kanalı da olmak üzere çok sayıda proje gerçekleştirildi. Şirket son aylarda BKT Kanalı’nda, tarım gibi önemli konularda ve aynı zamanda BKT dünyasından diğer haberlerle seyircilerin katılımını da kapsayan birçok program yayımladık.

Hikayeler anlatarak ve etkileşime geçerek, operatörleri, son kullanıcıları veya yalnızca ilgilenenleri dahil etmek BKT’nin iletişim tarzının bir parçasıdır. Büyümek ve gelişmek için bunu somut bir yöntem olarak görüyoruz.

Yılın Traktörü (TOTY) 2020 döneminde perdeler kapanıyor. BKT, ayrıcalıklı bir gözlemci olarak, bir sonraki zorluğa geçmek için tüm uyarıcılara ve fikirlere büyük değer verir.

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap