John Deere’ın 7280R Model Traktörü, 2012 Yılının Traktörü Seçildi

Dünyanın en büyük kapalı alan tarım fuarı Agritechnica 15-19 Kasım 2011 tarihleri arasında Almanya’nın Hanover şehrinde düzenlendi. John Deere’ın 7280R model traktörü (IPM; akıllı güç yönetimi ile maksimum 310 beygir gücünde) Avrupa’nın önde gelen 20 tarım dergisinin editörlerinden oluşan bir jüri tarafından “2012 Yılının Traktörü” seçildi. John Deere Waterloo çalışmalarının Traktör AR-GE müdürü James Wienkes ve John Deere’ın Almanya merkezinin müdürü Helmut Korthöber John Deere adına “2012 Yılın Traktörü” ödülünü kabul ettiler.7 finalist arasından seçilen 7280R, traktör teknolojisinin gelmiş olduğu en son nokta olarak gösteriliyor. Ek olarak, yakıt ekonomisi sağlayan sadece dizel katkılı EURO 3B motorları sunmasının yanı sıra, 7280R modelinde ActiveCommand sürüş sistemi de mevcuttur. ActiveCommand sürüş sistemi optimum kontrol ve yol ile tarla koşullarında yüksek manevra kabiliyeti için kullanıcının dümenleme kuvvetine otomatik olarak uyum sağlamaktadır. CommandArm operator konsolu, GreenStar 3 CommandCenter ekranı ve isteğe bağlı olarak seçilebilen ActiveSeat operator koltuğu ile CommandView II kabini operatöre en yüksek konforu sağlıyor. 7280R müteahhitler ve büyük ölçekli çiftlikler için çok yönlü bir iş makinası olarak hizmet vermekte ve fabrikasyon olarak telematik özelliği, JDLink Ultimate yönetim sistemi ve Uzaktan kontrol edilebilen ServiceAdvisor servis danışmanı ile donatılmıştır.

John Deere’a Beş Dalda Gümüş Madalya

Ayrıca Agritechnica’da John Deere değişik ürünleriyle beş dalda gümüş madalya kazandı.

John Deere Active Seat II: Kullanıcıya gelen titreşimleri yüzde 90 oranında sönümleyen yeni operator koltuğu,

John Deere “H” Serisi Ön Yükleyici: H serisi yeni otomatik ön yükleyici ile elektro-hidrolik kontrollü paralellik ayarı,

Potato Suite: Ekimpan üreticisi Grimme ile beraber patates hasadında yapılan işin kalitesini optimize etmek için geliştirdiği ISO-BUS destekli sistemi ile kompleks ayar gerektiren ekipman parametrelerinin kalibrasyonlarını traktörün devraldığı Potato Suite’i,

Machine Sync: Traktör ve diğer tarım makinaların birlikte çalışması esnasında performans sınırlayıcı faktörlerin iyileştirilmesine yönelik optimizasyonu ile makinaların kendi arasında iletişimine ve servis ihtiyacına yönelik en yakın bayi ile iletişim kurmasını sağlayan “Machine Sync” makina senkronizasyonu,

John Deere Harvest Lab: Hasat mahsuller için içerik ölçümüne, ürün içerisindeki şeker, nişasta, protein, ADF, NDF miktarını belirlenmesi ve nem içeriğinin anında gözlemlenmesini mümkün kılan “Harvest Lab” ile 5 dalda da gümüş madalyaya layık görülmüştür.

John Deere 2011’in En Değerli 100 Dünya Markası Arasında Yer Aldı

John Deere en değerli 100 Dünya Markası listesine ilk defa dahil oldu. Her yıl yapılan bu sıralama marka danışmanlık şirketi Interbrand tarafından dünya çapında düzenleniyor.

Interbrand, John Deere’ın sürekli olarak dünya pazarlarındaki konumunu güçlendirdiğini düşüerek sıralama raporunda John Deere’ın çiftçilere ve arazi sahiplerine ekipmanlarının ötesine geçerek arazilerinden nasıl en iyi şekilde yararlanacaklarını anlatan uzmanlarla hedefini genişlettiğini belirtiyor. Aynı zamanda raporda, özellikle yeşil bina tasarımı ve enerji tasarrufu çalışmalarıyla kazandığı uluslararası ünün markanın samimiyetiyle direkt olarak bağlantılı olduğu belirtiliyor.

John Deere Tarım ve Çim Grubu Başkanı Mark von Pentz  “Binlerce şirketin arasında en iyi 100 markadan biri olmak, Kuzey Amerika dışındaki pazarlarda süregelen istikrarın sonucu olmakla birlikte müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri elbette etkiliyor. ” diyor ve ekliyor “ Sahip olduğumuz bu ün; yiyecek, yakıt, barınma ve altyapı ihtiyaçlarını karşılamak için arazi üzerinde ekme-biçme, hasat vs. yapan çiftçilere verdiğimiz hizmeti daha da güçlendirecektir. ”

Bunları da beğenebilirsin
yorum Yap